Viser alle 19 resultater

Poteaftryk – Lav dit kæledyrs eget aftryk

Stort udvalg af sæt til at lave dit kæledyrs eget poteaftryk. Du kan vælge om du vil lave gipsafstøbning, aftryk i ler, trykfølsom skum eller berøringsfri blæk.

Pote aftrykssæt

Se herunder

Lav poteaftryk

Se hvordan

Poteaftryk på smykke

Se muligheder

Vis filtre

Aftrykstype


Poteaftryk hund

Vi har udvalget til dig der ønsker at lave din hunds poteaftryk. Du kan vælge om hundens poteaftryk skal laves i ler, trykfølsom skum eller ler.

Skabt et flot poteaftryk med din hund. Hunden er menneskets bedste ven og de fortjener en plads på hylden derhjemme. De fleste er vores poteaftrykssæt inkluderer en fin ramme med mulighed for at indsætte et billede af hunden. Det er sikkert at anvende vores sæt til at lave poteaftryk, uanset hvilken metode du vælger.

Sæt til poteaftryk hund

Poteaftryk kat

Skab et flot minde med din finurlige kat. Katte har ni liv, men derfor kan det stadig være en god idé at lave nogle skønne minder mens man har dem.

Vi har samlet forskellige muligheder så du kan lave din kats poteaftryk. De fleste af løsningerne inkluderer en flot ramme hvor du har mulighed for at indsætte et billede af din kat. Du kan lave poteaftryk af din kat i ler, blæk eller trykfølsom skum. Alle mulighederne er sikre at anvende med din kat. Du kan finde mere information om hver enkelt løsning ved at klikke ind på den.

Sæt til aftryk af kat

3D poteaftryk

Lav en flot 3D gips afstøbning af dit kæledyrs pote - helt uden at poten er i berøring med gipsen. Aftrykket laves nemlig i en trykfølsom skum, hvorefter der hældes flydende gips i aftrykket.

Du kan vælge om du vil beholde gipsafstøbningen af poteaftrykket i et rustikt look eller om du vil slibe det glat. Der medfølger sandpapir og pensel i sættet. Du kan også være kreativ og dekorere eller male poteaftrykket. Der er tilmed plads til at skrive dit kæledyrs navn. Det færdige poteaftryk kan sættes i fotorammen sammen med et billede af dit kæledyr.

Sæt til 3D poteaftryk

Poteaftryk i trykfølsom skum

It's like magic. Sådan føles det når man laver et poteaftryk i trykfølsom skum. Unik metode til at bevare et minde fra sit kære kæledyr.

Trykfølsom skum er oprindelig udviklet til ortopædisk brug og er derfor sikker at anvende. Poteaftryk lavet i trykfølsom skum giver et anderledes og spændende resultat. Det er muligt at vælge i mellem forskellige farver rammer samt skum og derved gøre det mere personligt. 

Sæt med trykfølsom skum

Poteaftryk i luftørrende ler

Poteaftryk lavet i ler er et populært valg. Fordelen er bl.a. at man har mulighed for at lave poteaftrykket om hvis det ikke blev så godt.

Uanset om du har har hund eller kat, så kan du bruge vores sæt med lufttørrende ler. Du ruller blot leret ud med den medfølgende rulle og laver poteaftrykket i leret. Herefter beskærer du kanterne af leret så du får den form du ønsker. Til sidst lader du blot leret hærde til det er blevet hårdt og sætter det i rammen. Vi har forskellige farver rammer med ler, samt en mindeboks.

Sæt til poteaftryk i ler

Lav poteaftryk med berøringsfri blæk

Lav smukke blæk poteaftryk uden noget svineri. Selve poten trykkes ned på en blækpude dækket med en speciel film, hvilket sikrer at blækken kun rører ved papiret og poten forbliver ren.

Poteaftryk lavet med blæk er virkelig flotte og dekorative. Derudover er det en rigtig nem og sikker metode til at lave poteaftryk. Du kan købe vores blækpuder med eller uden ramme. Køber du blækpuden sammen med ramme, så har du mulighed for at indsætte et billede af dit kæledyr ved siden af blæk aftrykket.

Alle sæt med blæk

Smykker med poteaftryk

Som noget helt specielt kan du få graveret dit kæledyrs pote på et smykke. Skab et flot minde der varer ved og som du kan bære på dig.

I samarbejde med mindesmykke.dk tilbyder vi at lave dit kæledyrs eget poteaftryk på et smykke. Det eneste vi skal bruge er et billede af poten (eller poteaftryk). Det er også muligt at få dit kæledyrs navn mv. graveret på smykket. Smykkerne er i 925 sterling sølv eller guld. 

Se smykke udvalg

Pearhead poteaftryk

Pearhead er blandt de største brands når det kommer til poteaftrykssæt. Vi har samlet de mest populære af Pearheads poteaftrykssæt her. Du kan bl.a. vælge at lave aftryk med clean touch blækpude eller i selvhærdende ler.

Man kommer ikke uden om Pearhead når det gælder aftrykssæt. Deres løsninger er både nemme, effektive og flotte. Pearhead rammer er lavet i god kvalitet og flot design. Du kan trygt lave dit kæledyrs poteaftryk med et produkt fra Pearhead.

Pearhead poteaftryk

Formschaum aftrykssæt

Formschaum aftrykssæt er fra vores tyske naboer sydpå. De udviklede oprindelig trykfølsom skum til ortopædisk brug, men fandt ud af at det også er velegnet til kæledyr. Poteaftryk i skum er stadig meget nyt, unikt og giver et specielt aftryk.

Poteaftryk i skum skiller sig ud. Første gang man laver det kan det godt have en "wow" effekt. Skummet kan være sværere at arbejde med end blæk og ler. Det er dog muligt at bestille nye skumplader ved at kontakte os.

Formschaum aftrykssæt

Poteaftryk ramme

Mange ønsker at gemme deres kæledyrs poteaftryk og vise dem frem på en flot måde. Derfor er der inkluderet en ramme i de fleste af vores aftrykssæt. Der kan ofte sættes et sødt billede af dit kæledyr i rammen. 

Det betyder meget at kunne gemme nogle flotte minder med sit kæledyr. Her kan en ramme med billede af kæledyr samt aftryk være en løsning. Rammerne er i tidsløs design.

Tilbud på pote aftrykssæt

Vi har samlet vores aktuelle tilbud på pote aftrykssæt så det er nemt for dig at finde nedsatte varer. 

Hvorfor ikke gøre et godt køb når du nu kan? Vi laver løbende kampagner på vores pote aftrykssæt. Og hvis du skulle have fundet frem til denne tekst så er der her en hemmelig kupon på yderligere 5% rabat. Kuponen gælder til alle pote aftrykssæt og den kan endda benyttes sammen med andre kuponer. Kuponkode: vufmiav5

Se alle tilbud på pote aftrykssæt