Viser 1–24 af 38 resultater

Fingeraftryksplakat

Flotte håndtegnede plakater der kan personliggøres med fingeraftryk. Skab et dejlig minde til konfimation, barnedåb eller babyshower. Med en fingeraftryksplakat kan alle gæsterne kan være med til at dekorere plakaten.

Produkter


Plakater med fingeraftryk

Skab skønne minder til en begivenhed med en fingeraftryksplakat. Vores plakater kan bl.a. bruges til barnedåb, bryllup, babyshower og fødselsdag.

En fingeraftryksplakat er oplagt som gæsteplakat til en festlig lejlighed. Konceptet er at familie og venner alle kan være med til at dekorere plakaten med deres fingre og skabe et unikt og personlig minde om dagen. Plakaterne kan personliggøres yderligere ved at skrive navn, dato eller anden tekst på. Dette tilbyder vi også at trykke på plakaten inden levering.

Find plakat til din begivenhed herunder.

Fingeraftryk plakat til barnedåb

Her finder du din plakat med fingeraftryk til barnedåben. Skab skønne minder med en dåbsplakat hvor alle gæsterne kan sætte deres personlig præg. 

Gæsteplakat til barnedåb med mulighed for tryk af navn, dato mv.

Se dåbsplakater » Fingeraftryk plakat til barnedåb

Fingeraftryk plakat til bryllup

Her har vi samlet plakater til bryllup der kan dekoreres med fingeraftryk. Skab skønne minder med en personlig bryllupsplakat. 

Gæsteplakat til bryllup med mulighed for tryk af navn, dato mv.

Se bryllupsplakater » Fingeraftryk plakat til bryllup

Hvad er en fingeraftrykplakat?

Fingeraftryksplakater er en type "kunst", der involverer at skabe et design eller billede ved hjælp af fingeraftryk. Dette kan gøres ved at trykke ens egne fingeraftryk på papir eller lærred ved hjælp af blæk eller maling.

Fingeraftryksplakater kan bruges til en række forskellige formål, såsom at skabe et unikt kunstværk eller lave en personlig gave. Fingeraftryksplakater bruges ofte som en sjov aktivitet ved fester eller begivenheder.

Fingeraftrykplakat til konfirmation

Fingeraftryksplakater er en unik og personlig gave til en konfirmation. Plakaterne laves ved at trykke fingeraftryk på plakaten ved hjælp af blæk. Slutresultatet er et unikt kunstværk, der helt sikkert vil blive værdsat som et minde.

Fingeraftryksplakater til konfirmation er lavet i et design der passer til dagen. De kan også tilpasses med konfirmandens navn og datoen for konfirmationen. Uanset om plakaten er givet af et familiemedlem, eller en ven, er en fingeraftryksplakat en skøn og mindeværdig gave til en særlig lejlighed såsom en konfirmation.

Se vores udvalg af fingertryksplakter til konfirmation »