Lav poteaftryk hund eller kat

Her kan du få overblik over vores muligheder til at lave dit kæledyrs poteaftryk
– samt hvordan det gøres

Herunder er listet de forskellige løsninger vi tilbyder. Klik på en mulighed for at se hvordan det laves og lære mere om løsningen.

Lav poteaftryk ler
Clean-touch blæk
Selvhærdende ler
Gipsafstøbning
Trykfølsom skum

Lav poteaftryk blæk

Med denne blækpude opnår du et meget detaljeret print af dit kæledyrs pote, uden at der nogensinde kommer blæk på poten.

For at lave et poteaftryk skal du sørge for, at blækket vender nedad på de medfølgende hvide kort og trykke poten på blækpuden. Dit kæledyrs poteaftryk efterlades på kortene uden blæk på din bedste ven. Lad det tørre i 1-2 dage.

Klik på knappen herunder for at se video.

“Bevar øjeblikket med din bedste ven 🐾❤”

Lav poteaftryk i ler

Leret kræver ingen blanding eller bagning. Du skal blot ælte leret og rulle det ud. Pres forsigtigt dit kæledyrs pote i leret. Det er intet problem hvis det første poteaftryk ikke bliver som ønsket. Du kan lave det om så mange gange, du har brug for, indtil du får det perfekte poteaftryk.

Når du er færdig med at lave aftrykket, skal du bruge linealen til at lave en firkant omkring poteaftrykket. Lad leret tørre i 1-2 dage og brug derefter tapen til at klæbe det til den baggrunden.

Klik på knappen herunder for at se video.

Gipsafstøbning

Først laves poteaftrykket i en trykfølsom skum hvorefter du hælder en gips blanding i aftrykket. Så dit kæledyr er aldrig i kontakt med selve gipsen. Når gipsen er hærdet fjernes skummet og du har et flot 3D aftryk af dit kæledyrs pote.

Se den fulde vejledning herunder.

Vejledning - Poteaftryk i gips

Trykfølsom skum

Lav poteaftryk i en trykfølsom skum der bevarer formen af dit kæledyrs pote.

Se den fulde vejledning herunder eller video på youtube.

Vejledning - Poteaftryk i gips

Aftrykssæt til kæledyr. Lav poteaftryk med din bedste ven.

Har du nogle spørgsmål?

Har du sprøgsmål angående vores udvalg af sæt til poteaftryk så udfyld formularen og vi vender tilbage med svar hurtigst muligt.

Se alle sæt til poteaftryk »