Salgs- og leveringsbetingelser

Information

mitaftryk.dk er en del af Viable Business Group ApS.

Betaling

Vi accepterer betaling med Visa, Mastercard og MobilePay. Betaling hæves fra din konto efter bestilling er afsendt.

Beløb er tilgængelige i følgende valuta: Danish krone (DKK) – DKK. Moms er inkluderet i prisen.

Betaling vil fremgå på din konto som mitaftryk.

mitaftryk.dk benytter godkendt betalingsserver, som kryptere alle dine kort informationer.

Bemærk: Ved specialfremstillede produkter forholder vi os retten til at hæve betaling ved bekræftelse af bestilling.

Levering
Vi afsender alle hverdage. Eventuel leveringspris vises altid i checkout inden betaling. Leveringstider er normalt 2-7 arbejdsdage.

Ved bestilling af speciallavede smykker er den forventede leveringstid 1-4 uger.

I tilfælde af at en pakke ikke afhentes i pakkeshoppen, og at den derfor bliver returneret til os, kan der rettes henvende til vores kundeservice på hej@mitaftryk.dk. Her fremsendes ordrenummer og anmodning om at få pakken genafsendt. Herefter vil vi fremsende et betalingslink, hvor der kan betales for den nye fragt. Når betalingen er modtaget, genafsender vi pakken til dig.

I tilfælde af forsinkelser i leveringen, enten på grund af uforudsete omstændigheder eller højtider, har leveringsfirmaets ansvaret efter at pakken er udleveret dertil. Hvis en pakke er forsinket eller forsvundet under levering, vil vi aktivt hjælpe med at spore og få pakken leveret så hurtigt som muligt.

Yderligere leveringsinformation:
Leveringstid på smykker i sølv er normalt 1-2 uger. Smykkerne fremstilles på bestilling.
Leveringstid på smykker i guld er normalt 3-5 uger. Smykkerne fremstilles på bestilling.

Reklamation

Der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Vores reklamationsret gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation.

Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert betjening af produktet / ydelsen.

Viable Business Group ApS vil dække returneringsomkostninger i et rimeligt omfang.

Hvis din vare har skade ved ankomst så bedes du sende en e-mail til hej@mitaftryk.dk med vedhæftet billede af skaden, beskrivelse af skaden og dit ordrenummer. Vi vil også sætte meget pris på billeder af emballagen som varen ankom i. I tilfælde af at vi ønsker at reklamere over transportskade overfor transportøren.

Returnering
Rettes henvendelse til og reklamationer sendes til:

Viable Business Group ApS
ATT: Mitaftryk.dk
Hårup bygade 21A
8600 Silkeborg
Der modtages ikke pakker sendt på efterkrav.

Ønsker du at benytte din fortrydelsesret og returnere varer kan du benytte dig af vores returportal. Her kan du bestille en returlabel så du kan indlevere pakken. Du finder vores returportal her: https://return.shipmondo.com/mitaftryk

Det er ikke muligt at returnere eller ombytte specialfremstillede varer.

Refusion

Hvis der er aftalt refusion, så bedes I sende jeres bankoplysninger, så vi kan overføre det aftalte beløb.

Fortrydelsesret

Der er 14 dages fuld fortrydelsesret. De 14 dage starter på den dato hvor du, fysisk, modtager bestillingen.

Der er ingen fortrydelsesret på produkter der specialfremstilles som eksempelvis et produkt med gravering eller en personliggjort plakat.

Du betaler selv retur omkostninger.

Hvis du fortryder din bestilling, skal du give os besked, indenfor 14 dage fra bestillingsdato. Forsendelsen skal være returneret, senest 14 dage, efter afbestilling.

Du skal give os besked om din afbestilling på e-mail hej@mitaftryk.dk.

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug. Varen skal også være i original indpakning.

Rabatkuponer

Vi tilbyder til tider rabatkuponer. Rabatkuponerne kan have begrænsninger såsom at de kun kan benyttes individuelt og ikke sammen med andre kuponer. Du bliver informeret i kurv/kasse om evt. begrænsning.

Prismatch

Vi tilbyder prismatch, som kan anmodes, før ordren lægges. Prismatch kan ikke imødekommes efter ordreafgivelse.

For at et prismatch kan anmodes skal:

  1. Produktet være enten på lager eller tilgængeligt hos en anden dansk forhandler til prisen der ønskes matchet. Outlet og restpartipriser matches ikke.
  2. Varene skal være identiske af mærke og model.
  3. Dokumentation for de to foregående punkter være fremsendt til os.

Hvert forslag til prismatch tages op til individuel behandling og vi forbeholder os retten til at godkende eller afslå hvert enkel sag efter vores eget skøn. De fleste prismatch, hvor prisen ikke er mere end 15% lavere end vores egen pris, vil blive sagt ja til.

Tilbud og kampagner

Tilbud og kampagner på vores produkter kører i bestemte tidsrum og er underlagt gældende betingelser og vilkår. Priserne under disse tilbud og kampagner er gyldige i det angivne tidsrum og kan ikke gøres gældende retro- eller proaktivt for tidligere eller senere køb. Vi forbeholder os retten til at ændre eller afslutte tilbud og kampagner efter vores eget skøn.

Diverse

Der tages forbehold for prisfejl og andre taste, billede og import fejl der vedrøre produkterne på mitaftryk.dk samt evt. annoncer og kampagner.

Vi videresælger ikke personlige oplysninger til tredjepart.

Personlige oplysninger behandles i overensstemmelse med gældende databeskyttelseslove, og anvendes udelukkende internt til behandling af ordrer og i kommunikation med kunden.