Viser alle 20 resultater

Dåbsbestik

Her kan du finde bestiksæt til barnedåb. Bl.a. bestik med søde motiver fra H.C. Andersen eventyr. De fleste bestiksæt er også velegnet til gravering. Det har været en tradition i mange år at give bestik i dåbsgave. Find din dåbsgave her.

Produkter


Bestik til barnedåb

Det er en tradition at give bestik til barnedåb. De mest almindelige stykker bestik til en dåb er en ske og en gaffel, som begge typisk er lavet af sølv eller et andet ædelmetal.

Traditionelt set bruges skeen til at administrere dåbsvandet, som hældes over barnets hoved som tegn på udrensning og regenerering. Gaflen gives ofte til barnet som et minde og symbol på barnets trosindgåelse.

Dåbsbestik er ofte indgraveret med barnets navn og dåbsdatoen, hvilket gør det til et meningsfuldt og personligt minde. Mange familier vælger at videregive deres dåbsbestik fra generation til generation som en måde at bevare deres families religiøse traditioner på.

Børnebestik med navn

Personligt børnebestik med indgraverede navne er en unik og sød gave til små børn. Du kan tilvælge gravering af navn (eller dato) på de fleste af vores bestiksæt. Ved at tilføje navn kan bestiksættet blive en fantastisk personlig gave. 

Vi har børnebestik i mange designs og med forskellige populære figurer. Uanset om du skal bruge det til en børnefødselsdag, barnedåb eller bare fordi.